Lunar

Als u de crème de la crème onder de caravans zoekt, dan bent u bij Lunar aan het juiste adres.

De totaal nieuwe uitstraling wordt bepaald door de disselbakklep over de volle breedte van de caravan en de sunroof in het front. Prachtige striping in blauw/zwart completeren het adembenemende exterieur. Ook aan praktische details ontbreekt het niet: bv. het nieuwe buitenlicht bij het watervulpunt van de Lunar. Handig en geen gedoe met een zaklantaarn.... 

De series
Extra informatie
Website


De series

Lunar

Laat u zich bij betreden van de Lunar overweldigen door het Lunar design interieur. Mooie materialen en kleuren bepalen de sfeer. Het grote Polyplastic Skyview dakraam biedt veel licht en ruimte. De nieuwe hoekkasten links en rechts naast het bovenraam zijn uniek en bieden toch weer de benodigde opbergruimte. De keuken is van alle gemakken voorzien een magnetron, grill, 4-pits gasstel alles binnen handbereik en het biedt u de mogelijkheid om op eenvoudige wijze een geweldige maaltijd te prepareren. 

 

Slaap mogelijkheden zijn er op verschillende manieren. Lunar biedt u aparte bedden en een fransbed indeling of een vrijstaand eilandbed indeling. De modellen Ariva, Quasar en Stellar hebben een nieuw bedsysteem (zie foto). U schuift simpelweg de bedden met een aluminium constructie naar elkaar toe. Zo kunt u een tweepersoonsbed maken of een éénpersoonsbed verbreden. Nieuw voor 2018: de bank/bedlengte is vergroot!! De toilet/wasruimte zijn zeer luxueus en daardoor bent u ook absoluut zelf-supporting, een 5-sterren hotel op wielen! 

Lightweight luxury & core

De nieuwe bodyshell van Lunar is getest gedurende een 30.000km lang traject  onder alle denkbare omstandigheden met een bijzonder goed resultaat.
Onze innovatie door Core omvat materialen van topkwaliteit en duurzaamheid. Lunar, staat reeds lang bekend om zijn continue speurtocht naar gewichtsvermindering. De Thermoplastic binnenwandpanelen zorgen voor een zeer hechte constructie met vele voordelen.
Voor Lunar Caravans betekent  “Core technology” een gewichtsbesparing, extra duurzaamheid en degelijkheid.

AL-KO

Alle Lunar caravans zijn uitgerust met het beproefde AL-KO chassis en as. AL-KO garandeert u een goede en veilige wegligging en verbeterde stabiliteit. De Stellar, Lexon en Clubman modellen zijn tevens uitgevoerd met ATC, het AL-KO rem corrigeer systeem.